maandag 9 juni 2008

Laatste weekend in Midland, voor de zomer

Het laatste volledige weekend in Midland, woensdag is immers de laatste schooldag, en zaterdag vliegen we naar België, voor de zomervakantie. Ik blijf er 2 maanden, samen met de kinderen, dat betekent dat we echt tijd kunnen nemen om vrienden en familie terug te zien. We kijken er allemaal erg naar uit... Eric blijft 4 weken bij ons, maar moet dan terugkeren naar de US.

Zo was dit weekend dus het weekend van de laatste activiteiten voor de zomer: de laatste voetbalwedstrijden, de laatste keer paardrijden.

Evelien had wedstrijd om 9h, het was al meer dan 25°C, het werd een zware match, met een verdienstelijke 3-3 uitslag. Daarna richting manège, voor de laatste les paardrijden. Evelien rijdt altijd op Pedro en is zot van dat paard, dus vonden de nodige afscheidsrituelen plaats... Nathalie's favoriete paard bleek verkocht te zijn, zij reed voor de eerste keer op een nieuw paard, en was daar niet zo gelukkig mee. Het zal wel weer wennen...

Nog heel snel een tochtje met de waterfiets op de vijver, ... en dan snel weer naar huis, want Nathalie had wedstrijd om 14h.

Ondertussen was de temperatuur gestegen tot een eind boven de 30°C, dus het werd ook voor haar afzien, het werd 1-1. Ze kwam thuis met een trofee als afsluiter voor het seizoen. De rest van de namiddag werd er gerelaxt onder de bomen in onze tuin. Ik had een klein zwembadje geïnstalleerd voor Stefanieke, en we hadden haar zandbak buitengezet.

De 2 oudste hadden de tuinslang genomen om zich wat af te spoelen, en al gauw was iedereen kletsnat, inclusief mama, in bikini, dus dat was nog okee, maar kort erna spoot Stefanie, geïnspireerd door haar zussen, ook haar papa kletsnat, die van een biertje genoot in een tuinzetel, en die er een natte short , T-shirt en ondergoed aan overhield...
Het was heet, dus geen probleem, wat water was welkom, we hebben er goed om gelachen.

Geen opmerkingen: