vrijdag 1 januari 2010

La Moulinal

De laatste dag van 2009. Eric en ik zijn onderweg van ons vakantiehuis in Zuid-West Frankrijk naar Belgie, waar onze kinderen en mijn ouders ons opwachten om oudejaarsavond te vieren. We vertrokken maandag voor een blitsbezoek aan ‘La Moulinal’ en vonden er zoals altijd de rust, maar ook de zon en zachte temperaturen, overdag tot zo een 16 gr.C. We genoten van elkaars gezelschap, een stevige wandeling, shoppen in Bergerac en Villeneuve-sur-Lot, een dinertje in ons favoriete restaurant ‘Les remparts’ in Castillones, een babbeltje met de buren, de gezellige warmte van de kachel, het uitvoeren van wat kleine werkjes binnen en op het terrein,… en dat allemaal op 2 dagen. Vanochtend, na een koffietje bij de buren, vertrokken rond 9u45’, zon tot in Orleans, vanaf dan wolken en af en toe wat regen. Momenteel zijn we op de ring van Parijs en de lucht is eentonig grijs, zoals we gewoon zijn in het noorden… Het zal toch weer wennen zijn aan de Belgische regen als we terug verhuizen in 2010. Inderdaad, dat heb je goed gelezen, we verlaten in 2010 de US en het expat-statuut, om terug te keren naar ons Belgenlandje. Eric kreeg net voor de kerstvakantie het akkoord, dus 2010 wordt het jaar van onze terugkeer, we kunnen alweer beginnen plannen.

1 opmerking:

fabien zei

Hallo,

Mooie blog hebben jullie. Ik heb deze met veel aandacht gelezen omdat we zelf in novermber 08 van België naar Michigan zijn verhuisd.

Voor hoelang we hier blijven is niet duidelijk er is geen tijd gezet op de opdracht die mijn man uitvoerd voor de company waar hij voor werkt.

Veel succes terug in België.
Groetjes

Fabien & Court