woensdag 27 mei 2009

Oma en opa op bezoek voor 3 weken

Lang naar uitgekeken en vandaag was het zover. Met heel het gezin zijn we oma en opa gaan afhalen aan de luchthaven van Detroit, deze middag om 13u. De reis was vlot verlopen. Ondertussen zijn we alweer thuis, oma en opa hebben zich geïnstalleerd in de logeerkamer en liggen al een paar uur onder de lakens.

De kinderen hadden maandag en dinsdag verlof (Memorial Day), dus hadden we een uitstapje gekoppeld aan het afhalen van oma en opa in Detroit. Zondagochtend waren we vroeg vertrokken richting Toledo in Ohio, waar we de dierentuin hebben bezocht. Mooie verzorgde dierentuin, een meevaller. Na een overnachting in Toledo ging het maandag richting 'Cedar Point', voor een dagje pretpark. Cedar Point is een schiereiland gelegen aan Lake Huron. Met 17 'roller coasters', waarvan 2 met origineel houten geraamte (grootste houten 'roller coaster' ter wereld), en tal van andere activiteiten, zowel voor de grotere als voor ons kleinste prutske, kun je makkelijk 2 dagen vullen, maar wij hadden met 1 lange dag toch ongeveer alles kunnen doen wat we wilden doen. Na nog een nachtje in Toledo ging het dan dinsdag richting Detroit luchthaven, waar oma en opa met de bijhorende 'welkom'-affiches werden opgewacht door onze 3 meisjes.

2 opmerkingen:

Ann zei

Prachtige foto van de maand!
Geniet van het bezoek van oma & opa! Tot binnenkort!
Aan Evelien morgen een gelukkige verjaardag gewenst van de ganse familie Devolder. Laat maar iets weten of ze komt voor de les Frans.
Vele groeten!

Arthur zei

Hallo Isabel,
en rook die mooie bloem even lekker als ze er uit ziet?
Geniet van jullie bezoek en maak onze groeten over.
Nog hartelijke gelukwensen voor de jarige Evelien, voor je het weet zijn ze allemaal groot...
groetjes van de familie Feyder-Matthys