vrijdag 6 november 2009

Nog steeds geen laptop

Het wordt nu echt wel hinderlijk om geen pc te hebben thuis. Als Eric 's avonds thuiskomt, wordt zijn pc onmiddellijk ingepalmd, eerst door de kinderen, voor huiswerk of om mails te checken, nadien door mij.
Een aantal zaken, zoals het bijwerken van onze website van 'La Moulinal', blijven liggen. Mijn laptop is nu al 10 dagen in reparatie, en nog is hij niet klaar. 'Wachten op stukken, achterstand opgelopen,...', uitleg hebben ze genoeg bij 'Best buy'. Enfin, niet echt 'customer service' om over naar huis te schrijven...
Ondertussen is Halloween achter de rug en is de snoepkast weer gevuld voor ten minste 1 jaar! Rond 17u30 verzamelden alle families van de straat bij Howard en Lisa, een van onze buren, voor een ''early dinner' met chili en pasta. On 18u zijn de kinderen dan vertrokken voor hun 'trick or treat', met de vaders als 'chaperons', terwijl de mama's in Lisa's huis bleven om lekker te kletsen, regelmatig onderbroken door het geluid van de deurbel: 'trick or treaters'. Iedere familie had een mand met lekkers meegebracht dus de kinderen mochten uit wel 4 manden grabbelen.
Zaterdag was het einde van het voetbalseizoen (joepie!). Vermits Nathalie's team heel het seizoen onklopbaar was gebleven, gaf de coach een feestje op zondagmiddag voor de voetballertjes en hun familie. Er was lasagne en dessert, medailles en zwemmen.

Geen opmerkingen: