dinsdag 3 maart 2009

Eric 2 weken weg

Het aantal zakenreizen wordt in deze tijden van crisis en kostenbesparingen tot het strikte minimum beperkt. Ook Eric heeft in de voorbije 2 maand zo goed als niet gereisd. Vermits een aantal zaken toch wel echt 'face-to-face' moeten kunnen gebeuren, vliegt Eric deze en volgende week de wereld rond om klanten te zien, contracten te bespreken en boardmeetings bij te wonen. Zondagmiddag is hij vertrokken naar Duitsland, waar hij heel de week blijft. Volgend weekend plant hij wat tijd door te brengen met moeke en mogelijk broer en zussen en familie. Maandag gaat het dan richting Tokyo, donderdag naar Seoul, en op 14 maart via Tokyo terug naar Michigan. We zijn het zo gewoon dat hij veel reist, maar nu is het toch even wennen, na papa 2 maanden 'thuis' gehad te hebben. Deze week 6 uur tijdverschil, dus horen de kinderen papa 's morgens voor schooltijd aan de telefoon of net na schooltijd. Volgende week is er 14h tijdverschil, dus kan er enkel 's avonds gebeld worden.
Slaapwel, vrienden en geliefden in Europa, ik kruip onder de wol. Ik wens jullie alvast een fijn begin van de ontluikende dag.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedankt, Isabel. Leuke foto van Nathalie! Heb net op 't BBC-nieuws gezien dat het oosten van de USA weer veel sneeuw heeft... Hier ligt op de heuvels nog sneeuw, maar in het dal niet meer. Hartelijke groeten.

Isabel Lootens zei

Is het niet fantastisch hoe technologie ons in staat stelt om voeling te blijven houden met al diegenen om wie we geven, ook al spelen onze levens zich af op verschillende continenten? Veel liefs, Magda, en doe ze daar in Duitsland veel groeten van ons allemaal!