dinsdag 31 maart 2009

Vlaams gezelschap

Zaterdagavond kwamen Ann, Serge, Gauthier en Rainier op bezoek. We besloten er een Vlaamse avond van te maken, dus ging Eric in de voormiddag stoofvlees halen en abdijbier van Corsendonck voor de bereiding. Jawel, we kunnen hier Belgische bieren kopen op 1 plaats in Midland: 'the party store'. Het is wel de helft duurder dan in Belgiƫ, maar ne mens kan hier toch niet aan geheelonthouding beginnen doen als het op Belgische bieren aankomt, he... Dus lieten Ann en ik ons een kriekske smaken en Eric hield het bij Corsendonck.

Als dessert hadden we een grote ijstaart besteld bij 'Great lakes ice cream', die maken hun ijs zelf en het is best lekker. 10 kaarsjes erop voor Nathalie en daar waren we alweer haar verjaardag aan het vieren. Na het eten doken de kinderen eerst de kelder in om een film te bekijken. Nadien hebben groot en klein zich nog geamuseerd met het vangen van 'projectieltjes', afgeschoten door een speelgoed dat Nathalie van een vriendinnetje had gekregen voor haar verjaardag!












2 opmerkingen:

Ann zei

Beste familie Peeters
Het was echt ontspannend om ne keer onder rasechte Vlamingen de avond door te brengen, hetgeen hier in Midland toch eerder een uitzondering is. Nog eens bedankt voor al dat lekkers... het heeft ons gesmaakt!
Groetjes van de Devolders

Isabel Lootens zei

Waw,Ann, jij bent zonder twijfel de eerste lezer van dit bericht, het was nog warm...Wij vonden het ook supergezellig, we hebben er hier allemaal van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!